Restaurant Gorinchem
nl gb kr

Welkom bij Eet- & Drinkerij 't Oude Stadthuys Gorinchem

Zoals de naam al doet vermoeden, is Eet- & Drinkerij 't Oude Stadthuys gevestigd in het vroegere stadhuis van Gorinchem. In 2006 heeft de Eet- & Drinkerij de deuren geopend in dit statige gebouw uit 1860. Het historische pand is gelegen in het centrum van Gorinchem. 't Oude Stadthuys biedt plaats aan 55 personen.

Ook beschikt de Eet- & Drinkerij over een terras met 100 zitplaatsen aan de Grote Markt en 60 ziplaatsen aan de Groenmarkt. In het vroegere stadhuis zijn tevens het Gorcums Museum, de Gorcumse Artoteek en het VVV-kantoor gevestigd.

Bij ons kunt u genieten in één van de mooie historische panden die Gorinchem rijk is om even tot rust te komen, even te onthaasten, tijd te nemen voor elkaar onder het genot van een drankje en eventueel een hapje. Voor een meer uitgebreide lunch of diner kunt u ook bij ons terecht.

De menukaart is gebaseerd op de keuken van landen rond de Middellandse Zee. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten tapas uit voornamelijk Spanje, maar ook uit andere mediterrane landen.

Ook hebben wij een heerlijk 3-gangen keuzemenu waarbij de gerechten voornamelijk gebaseerd zijn op de Franse en Hollandse keuken. Tevens kunt u bij ons de gehele dag door verschillende schotels bestellen. Verder hebben wij 90 verschillend belegde broodjes. Ook kunnen wij u (tijdens de lunch) soepen en salades serveren.

De lunchkaart geldt van 11.00 tot 16.00 uur en de dinerkaart van 17.00 tot 21.00 uur. Van 21.00 tot 21.30 uur zijn alleen nog schotels te bestellen. Dit alles voor een redelijke prijs waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Eet- & Drinkerij 't Oude Stadthuys Gorinchem is prima bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0183 -66 55 88.